DFW – Big Trip 2

Info & formaten

Creatie voor: DFW
Project: Big Trip 2
Formaten: Campage – campagne landingspagina

Opdrachtomschrijving
Deze beregoede familiefilm wil je niet missen! In dit tweede deel van de Big Trip film, ‘Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur’, is het aan onze heldhaftige dierenvrienden om het jong van de presidentskandidaat veilig thuis te brengen. Natuurlijk is deze taak niet zonder de nodige spannende obstakels! Voor deze leuke kids film hebben we een website mogen ontwikkelen, waarop je alle nodige informatie kan vinden. De landingspagina hebben we geheel ontwikkeld in de stijl van Big Trip 2. Je vind er de trailer, de filmposter en een samenvatting van de film. Bovendien hebben we deze film campagne landingspagina voorzien van een ticketmodule, waarop je beschikbare voorstellingen te zien krijgt per locatie, op jouw gewenste tijd en waar je direct jouw tickets kunt bestellen!

Wil jij ook zo’n opvallende website? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!