Sony Pictures – Insidious

Info & formaten

Creatie voor: Sony Pictures
Project: Insidous
Formaten: Animated billboard

Opdrachtomschrijving
Insidious, een langlopende horror-franchise met héle enge films, je moet ervan houden! In deze campagne promoten we de nieuwste Insidious film met een animated billboard. Uiteraard met een hele creepy uitstraling.

Aan de rechterkant is de spot geplaatst en aan de linkerkant van de banner hebben wij onze eigen animatie toegevoegd. De creatie begint met de rode deur, het onderwerp van deze film. De deur gaat steeds een stukje open maar als gebruiker kun je niet zien wat erachter zit, deze animatie gebeurd ook bij mouse-over. Verder knipperen de lampen en de woorden uit de titel om nog een extra spannend effect mee te geven.

Dit bij elkaar zorgt voor een spannend billboard dat zeker de aandacht trekt van de echte horror-fans!

Wil jij ook zo’n spannende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!