KNVB – Ontknoping Azerion Vrouwen Eredivisie

Info & formaten

Creatie voor: KNVB
Project: Ontknoping Azerion Vrouwen Eredivisie
Formaten: IAB Bannerset, waaronder billboard (970×250), rectangle (300×250), halfpage ad (300×600), en Digital out of Home, waaronder de Triple Digital DOOH

Opdrachtomschrijving
Eerder dit jaar hebben we een bannerset gemaakt voor KNVB Azerion Vrouwen Eredivisie. Daar is nu een winnaar uitgekomen, gefeliciteerd Ajax! Voor de ontknoping hebben we een bannerset gemaakt en een aantal digital out of homes. Voor beide is gebruik gemaakt van video.

De set opent met de logo’s van beide klanten waarna er scherven in beeld komen vliegen. In de grotere formaten is in scherven is de foto van het winnen Ajaxteam te zien.  Op mouse-over is een subtiele zoom-animatie toegevoegd, ook is er een speelse button animatie aan toegevoegd!

Wil jij ook zo’n opvallende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!