Sony – Minions the Rise of Gru

Info & formaten

Creatie voor: Sony
Project: Minions the Rise of Gru
Formaten: Fullsized InApp

Opdrachtomschrijving:
Voor de gloednieuwe Minions films, een prequel van de welbekende ‘Verschrikkelijke Ikke’ films, hebben wij deze gave Fullsized InApp ontworpen. Door het felgekleurde artwork was deze banner al een verschijning op zich, maar wij hebben er natuurlijk nog wat extraatjes aan toegevoegd.

Zo hebben we aan de achtergrond een animatie toegevoegd om de impact nog groter te maken. Het lijkt net alsof je als kijker echt in de banner wordt getrokken. Omdat dit artwork verder vrij eenvoudig was opgebouwd, was het een uitdaging om er interactie aan te voegen. Maar met een creatieve blik hebben we er toch wat uit weten te halen. Zo hebben we de minions en Gru allemaal samengepakt en in een slider-carousel geplaatst. Zo kan de doelgroep zelf door de verschillende karakters bladeren.

Het is een unieke Interstitial geworden die zeker weten de aandacht trekt. Met de felle kleuren en aandoenlijke karakters kan je niet anders dan even blijven hangen.

Wil jij ook zo’n opvallende Interscroller? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!