FOX – The Simpsons Gele Zaterdag

Info & formaten

Creatie voor: FOX
Project: The Simpsons Gele Zaterdag
Formaten: Cross Device Takeover

Opdrachtomschrijving:
Zwarte zaterdag is de drukste dag van het jaar. Auto’s volgeladen met spullen, kinderen op de achterbank en een dakkoffer bovenop. We vertrekken massaal op vakantie naar het zuiden. Maar FOX veranderde deze zwarte zaterdag in een gele zaterdag, speciaal voor alle thuisblijvers. De hele dag kon je kijken naar de leukste afleveringen van The Simpsons.

Ter promotie van deze knalgele dag hebben wij vier verschillende versies opgemaakt van een Cross Device Takeover voor desktop, tablet en mobiel. Elke versie met zijn eigen karakter in de hoofdrol. Het beeld opent met een volledig zwarte banner. Direct na het starten van de banners wordt het beeld gevuld met een graffiti-animatie. De tekst wordt doorgestreept en de helft van het beeld kleurt geel. Deze twee kleuren contrasteren goed met elkaar waardoor deze creaties er echt uitspringen.

Het bijzondere aan dit project was de korte tijd waarin we deze campagne hebben weten neer te zetten.

Wil jij ook zo’n vette Cross Device Takeover? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!