Adgoji – Holliday Season Special

Info & formaten

Creatie voor: Adgoji
Project: Holliday Season Special
Formaten: Rich Media, IAB Bannerset, Social Static

Opdrachtomschrijving

Voor Adgoji hebben we een reeks IAB banners ontwikkeld die de aandacht trekken en de boodschap van het merk krachtig overbrengen.

Onze banners maken gebruik van uitgebreide motion graphics animatie, waardoor tekst en illustratie tot leven komt en de aandacht van de kijker goed vast weet te houden. Het constant bewegende beeld zorgt er namelijk voor dat deze ads niet snel saai worden en er elk moment wat nieuws te zien is. Daarnaast zorgt de speelse vormgeving voor een opvallend geheel.

Naast IAB banners hebben we ook een statische afbeelding gecreëerd die perfect is voor platforms zoals LinkedIn en Meta/Facebook, zodat Adgoji’s boodschap overal kan worden verspreid.

Klaar om jouw digitale campagnes naar nieuwe hoogten te tillen? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!