NPO Plus – Oogappels

Info & formaten

Creatie voor: NPO
Project: Oogappels
Formaten: IAB Bannerset, DOOH

Opdrachtomschrijving:
Voor seizoen 4 van de populaire serie ‘Oogappels’, hebben we een IAB Bannerset en verschillende Digital Out of Home formaten opgemaakt.

Het aangeleverde materiaal kwam met weinig huisstijl-regels waardoor we veel creatieve vrijheid hadden om de advertenties op een leuke en doeltreffende manier in te vullen. Wat ons direct opviel aan deze campagne was de aanwezigheid van veel bekende Nederlanders. We besloten daar de nadruk op te leggen binnen de banners en veel beeldmateriaal uit de serie te gebruiken.

Daarnaast hebben we twee sterk contrasterende kleuren ingezet, waardoor de banner er echt uitknald! Zowel op light- als dark-mode websites en apparaten.

Wil jij ook zo’n opvallende campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!