RTL 5 – Big Brother

Info & formaten

Creatie voor: RTL 5
Project: Big Brother
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
Voor het nieuwe seizoen van Big Brother hebben we deze gave bannerset opgemaakt. In dit tv-programma worden verschillende vreemdelingen, 100 dagen lang in een huis gestopt. Hierbij worden ze 24/7 gevolgd door de camera’s.

Dit idee wilden wij graag verwerken in onze creaties en dat is gelukt! Het Big Brother oog, met in het midden de cameralens, volgt de muis van de gebruiker. Het oog bestaat uit verschillende lagen welke wij allemaal als losse afbeelding hebben opgemaakt. Vervolgens hebben ze allemaal een andere snelheid meegekregen wat zorgt voor diepte en dynamiek. Je wordt in deze banner letterlijk gevolgd door de camera, net als in het tv-programma.

Wil jij ook zo’n opvallende bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!