Playmobil – Cars

Info & formaten

Creatie voor: Playmobil
Project: Cars
Formaten: Interstitial, billboard

Opdrachtomschrijving:
Om een aantal verschillende speelgoedautootjes van Playmobil uit te lichten mochten wij deze interactieve bannerset opmaken. Met slechts weinig materiaal hebben we toch een hele gave set opgeleverd aan een tevreden klant.

De verschillende achtergronden van de puzzels zijn zelf ontworpen in photoshop en ook de knipperende lampjes en het klokje hebben wij zelf gemaakt. Deze extra elementen zijn een mooie aanvulling en sluiten perfect aan op de stijl van Playmobil.

Maar het meest spectaculaire element is natuurlijk de schuifpuzzel. De puzzel werkt volledig interactief en er wordt ook een tijd bijgehouden hoe lang de gebruiker nodig had om de puzzel op te lossen. De schuifpuzzel is herkenbaar en makkelijk te spelen, zelfs voor jonge kinderen.

Dit zorgt voor extra interactie wat vervolgens weer leidt tot meer clicks en een hogere conversie!

Wil jij ook zo’n interactieve bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!