RTL 5 – Zeeman Confronteert

Info & formaten

Creatie voor: RTL 5
Project: Zeeman Confronteert
Formaten: IAB Banners

Opdrachtomschrijving:
Voor het tv-programma Zeeman Confronteert van RTL5 hebben wij deze simpele maar toch hele leuke bannerset opgemaakt.

Qua materiaal kregen we een heleboel afbeeldingen toegestuurd, deze wilde we graag zoveel mogelijk gebruiken in de banner. Door ze achter elkaar te plakken in een spritesheet, kunnen we ze gemakkelijk allemaal achter elkaar afspelen.

Het haperige effect op de afbeeldingen in combinatie met de glitch in het logo zorgt voor een mooi geheel, bijpassend aan het thema van de serie. Bij mouse-over komt Zeeman nog een stapje dichterbij, dit zorgt echt voor de confrontatie, net zoals in de titel.

Wil jij ook zo’n opvallende bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!