RTL4 – The floor

Info & formaten

Creatie voor: RTL4
Project: The Floor
Formaten: IAB Bannerset, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
In de Floor, strijden 100 deelnemers voor die felbegeerde geldprijs. De quizfanaten moeten verschillende vragen beantwoorden en zo de gehele vloer veroveren om die ton te winnen.

Voor deze nieuwe spelshow op RTL4 hebben wij een leuke bannerset ontwikkeld. Door het Keyart los te knippen en een aantal verrassende animaties toe te voegen hebben we er een magische en dynamische creatie van weten te maken. Het lijkt het net alsof de presentator de vloer met zijn handen kan besturen. Ook hebben we er een aantal felle spotlights aan toegevoegd om het idee van de studio te vergroten.

Zo hebben we met een simpel statisch beeld, toch een prachtig bewegend plaatje neer weten te zetten. De vloeiende en soepele bewegingen laten het net een echte video lijken.

Wil jij ook zo’n vette IAB/Rich Media Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!