Disney – Avatar Re-release

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Avatar Re-release
Formaten: Multiple Digital Out of Home Video’s

Opdrachtomschrijving:
In de aanloop naar de nieuwe sequel “Avatar – The Way of the Water” is besloten om de eerste Avatar nogmaals in de bioscoop te vertonen. Zo kon de film opnieuw bewonderd worden in verbluffend 3D, ook leuk voor de nieuwe fans die de film nog niet eerder op groot scherm hebben beleefd.

Ter promotie van deze Re-release hebben wij ons best gedaan op een aantal gave DOOH video’s die zijn ingezet in diverse grote steden. Van snelwegen tot markthallen. Ondanks dat we moesten werken met vrij weinig materiaal,  is het ons gelukt het beeld tot leven te laten komen door deze een prachtige diepte animatie mee te geven.

Wil jij ook zulke opvallende DOOH’s? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!