24Kitchen – Wintercampagne

Info & formaten

Creatie voor: 24Kitchen
Project: Wintercampagne
Formaten: Half Page Ad, Rectangle, Billboard, Rich Media, Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
In deze 24Kitchen Wintercampagne staat de keuze tussen makkelijke- en verrassende gerechten centraal. Tv-koks Jamie en Miljuschka hebben beide een aantal mooie recepten klaarstaan binnen een van de twee thema’s.

Aan ons was het de opdracht om deze twee thema’s en keuzemogelijkheid te verwerken in een aantal opvallende banners. Een leuke uitdaging, vooral omdat we te maken hadden met twee video-spots. Door deze video’s pas te laten starten wanneer de gebruiker heeft geïnteracteerd, vallen deze buiten de maximale toegestane bestandsgrootte. Een goede oplossing wanneer je dus meer videomateriaal of grotere bestanden wilt gebruiken in je campagne.

De gebruiker kan door te klikken een keuze maken voor Jamie of Miljuschka. Na het maken van de keuze verschuift het beeld en komt het gekozen thema groot in beeld. Hierna kan ook altijd weer terug worden gegaan naar het andere thema. Alle animaties lopen soepel en vloeiend in elkaar over wat het een prachtig plaatje maakt.

Wil jij ook zo’n vette Rich Media campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!