RTL – The Big Show met Ruben Nicolai

Info & formaten

Creatie voor: RTL
Project: The Big Show met Ruben Nicolai
Formaten: Mobile Portrait, Interscroller, Rich Media set, IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
The Big Show met Ruben Nicolai is een nieuw en verrassend zaterdagavond programma op RTL4. De show bestaat uit  4 verschillende onderdelen met elk haar eigen concept en spelelement. Deze vier categorieën hebben we meegenomen in het ontwerp en de ontwikkeld van onze Rich Media banners. Van elke categorie was er een losse intro video beschikbaar. Dit gaf mooie mogelijkheden voor een interactief keuze menu waarin de gebruiker zelf kan kiezen over welk concept hij meer wilt weten.

We hebben gekozen voor een spectaculaire en grootse intro waarbij Ruben Nicolai met een confetti explosie in beeld schiet. Hierna kun je met je muis over de banner heen bewegen om nog meer confetti het beeld in te schieten. Met een subtiele en realistische animatie op het karakters, zorgen we voor een constante dynamiek in de banner.

Bij de interscroller is er geen mouse-over effects beschikbaar en dus hebben we de confetti zo ingesteld dat deze in beeld wanneer er gescrolt wordt. Dit zorgt voor een mooi en uniek verrassingseffect.

Wil jij ook zulke impactvolle Rich Media banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!