Jumbo spellen – Stratego Original

Info & formaten

Creatie voor: Jumbo Spellen
Project: Stratego Original
Formaten: Video Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Stratego is een fantastisch bordspel dat zijn oorsprong al in 1958 vindt. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds mega populair voor jong en oud. Geen wonder dat wij vol enthousiasme aan deze campagne hebben gewerkt. Door de grote hoeveelheid aan prachtig materiaal hebben we flink uit kunnen pakken en zijn we all-in gegaan!

De creatie opent met het artwork dat explodeert en een grote hoeveelheid realistische vlammen voor nog meer impact. Hierna schuiven alle elementen op hun plek. Het ontwerp is opvallend opgedeeld in twee kleuren/twee partijen. In combinatie met de spannende beelden wordt hiermee echt het idee van een slagveld overgebracht. De vijandigheid is te voelen.

Wanneer er met de muis over de skins wordt bewogen vind er in de gekozen kant een mooie zoom-animatie plaats. Hierna blijft de gehele afbeelding nog subtiel door animeren. Omdat de gebruiker via een mouse-over de interactie is aangegaan met de banner is het namelijk toegestaan om deze door te laten bewegen voor onbepaalde tijd!

Met deze creatie hebben we de fantasie geprikkeld en nostalgie opgeroepen om dit spannende spel weer tevoorschijn te halen.

Wil jij ook zo’n impactvolle Page Takeover? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!