24Kitchen – Snel met Miljuschka – Banners

Info & formaten

Creatie voor: 24Kitchen
Project: Snel met Miljuschka
Formaten: Rich Media, Cross Device Page Takeover, IAB bannerset, DOOH

Opdrachtomschrijving:
Voor deze campagne van 24Kitchen mochten we werken met een heel leuk en vrolijk artwork! We zagen hier veel animatiemogelijkheden in maar na wat sparren met de klant is er toch besloten om het artwork zoveel mogelijk in tact te laten.

Om het speelse effect van het Keyart toch door te trekken in de geanimeerde banner hebben we wel een subtiele animatie op de pollepel toegevoegd. Dit zorgt voor een verrassende beweging en een leuke interactiemogelijkheid maar wel binnen de wensen van 24Kitchen.

Verder bewegen de bekende groene golven soepel en vloeiend door het beeld. Ze zorgen ervoor dat alle creaties een mooi geheel vormen en dat er genoeg dynamiek in blijft! Saai zijn ze zeker niet!

Wil jij ook zo’n vrolijke campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!