Pathe Bios – Fast X

Info & formaten

Creatie voor: Pathe Bios
Project: Fast X
Formaten:  DOOH, Rich Media

Opdrachtomschrijving
Het is alweer het tiende deel van de Fast & Furious reeks, maar dat maakt hem zeker niet minder populair! Pathé wilde het publiek alvast warm maken voor deze gave actiefilm en besloot flink uit te pakken met verschillende DOOH- en bannerformaten.

De creaties openen met het beeld met een introductie van de verschillende personages uit de film. In een vlot tempo komen ze één voor één in beeld waarna een paar spannende shots uit de trailer volgen.

Het geheel is ingepakt in de bekende Pathé huisstijl wat zorgt dat het mooi in lijn ligt met voorgaande campagnes.

Wil jij ook zulke vette DOOH creaties? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!