RTL – Het Onbekende

Info & formaten

Creatie voor: RTL
Project: Het Onbekende
Formaten: Interactive IAB bannerset, animated IAB bannerset

Opdrachtomschrijving
Durf jij te kiezen voor het onbekende? Daar draait het allemaal om in de nieuwe serie van dezelfde makers van het bekende RTL-programma ‘De Verraders’. 

Voor deze interactive bannerset hebben we een quiz ontwikkeld in het thema van het programma. Hierin kan de doelgroep zichzelf testen of zij klaar zijn voor Het Onbekende. Er wordt bijgehouden welke antwoorden er worden gegeven en aan de hand hiervan volgt een eindkaart met het resultaat. Wanneer de gebruiker het meest voor de avontuurlijke antwoorden heeft gekozen, krijgt hij een extra optie om een prijs te winnen. Als de gebruiker hele brave antwoorden heeft gegeven, wordt deze niet getoond.

Naast deze interactieve set is ook een animated set opgemaakt. Hierin wordt nogmaals het programma gepromoot maar dan zonder quizelement.

Wil jij ook zo’n interactieve set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!