Jumbodiset – Party & Co

Info & formaten

Creatie voor: Jumbodiset
Project: Party & Co
Formaten: Interactive / Fullpage inApp

Opdrachtomschrijving
Party & Co is toch wel één van de meest gezellige familiespellen van de eeuw. Het is dan ook niet zo gek dat wij hier voor de feestdagen een gave interactieve ad voor mochten ontwikkelen.

Voor deze campagne is heel bewust gekozen voor een interactieve banner ad, hiermee zorg je namelijk voor een verhoogde engagement met de doelgroep. Daarnaast blijft de doelgroep lekker lang hangen in een inApp zoals deze. In de creatie komen twee  vragen uit Party&Co voorbij uit herkenbare onderdelen zoals ‘het verboden woord’. Als gebruiker kun je vervolgens uit drie antwoorden kiezen waarna je direct te zien krijg of je het bij het juiste eind had.

De hele ad is opgemaakt in een feestelijke stijl met goud en glitter. Ook is er links een grote afbeelding van het spel te zien zodat deze goed herkenbaar is voor de doelgroep.

Benieuwd welke interactieve creatie bij jouw campagne past? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!