Penn Authority – Pure Fishing

Info & formaten

Creatie voor: Penn Authority
Project: Pure Fishing
Formaten: Expandable Mobile Ad, Interactive Video Rectangle

Opdrachtomschrijving:
De Penn Authority is een krachtige tool voor vissers om sterke zeevissen mee te vangen. Ter promotie van deze nieuwe spinmolen hebben wij twee bannerformaten mogen opmaken. De kracht en power van dit apparaat hebben wij mooi over weten te brengen door de contrasterende kleuren en het woeste water op de achtergrond.

In de Expandable Ad hebben wij een gave interactie ingebouwd, wanneer de gebruiker zijn vinger een paar seconden op de vingerprint houdt, klapt de banner uit. De uitgeklapte banner laat de volledige eindkaart zien.

Ook in de Video Rectangle hebben we een unieke interactie ingebouwd waarbij de gebruiker kan kiezen uit verschillende specs. Via de iconen kunnen ze meer informatie lezen over het apparaat.

Wil jij ook zulke krachtige banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!