RTL 4 – Stars on Stage

Info & formaten

Creatie voor: RTL4
Project: Stars on Stage
Formaten: IAB Bannerset, Mobile Takeover

Opdrachtomschrijving
In deze campagne staat de nieuwe, theatrale show van RTL 4 centraal. In Stars on Stage schitteren bekende Nederlanders als echte musicalsterren op het podium, een complete show met licht, geluid en een heleboel kleur.

Onze IAB Bannerset en Mobile Takeover zijn ontworpen in de herkenbare RTL 4 stijl waarachter het artwork zichtbaar is. De theatergordijnen schuiven steeds opnieuw open om zo een nieuwe deelnemer te onthullen. Hierbij verandert de stof van kleur om zo perfect bij de deelnemers en presentatoren aan te sluiten. Door dit verrassingseffect creëren we nieuwsgierigheid bij de doelgroep en pakt elke BN’er zijn of haar momentje om te shinen.

In de Mobile Takeover heeft elk formaat een eigen invulling, waaronder een vrolijke introvideo die de deelnemers en stukjes van hun optredens laten zien. Dit zorgt ervoor dat je als kijker een nog betere indruk van het programma krijgt.

Wil jij ook zo’n schitterende campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!