Pathe Thuis – Oppenheimer

Info & formaten

Creatie voor: Pathe Thuis
Project: Oppenheimer
Formaten: IAB Bannerset, Rich Media, APTO

Opdrachtomschrijving
Pathé Thuis brengt de epische filmervaring van Oppenheimer naar jouw scherm. Het aangrijpende volgt de wetenschapper die bekendstaat als de uitvinder van de atoombom.

Onze Rich Media creaties zijn ontworpen in de herkenbare Pathé overlay waarin het artwork van de film is verwerkt. In het billboard van de APTO is de trailer van de film te zien waardoor de doelgroep direct een greep uit de film meekrijgt. Daarnaast zorgt het geanimeerde artwork voor een spannend geheel.

Wil jij ook zo’n Rich Media set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!