Engie – Merk Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Engie
Project: Merk campagne
Formaten: Video Page Takeover, Mobile Takeover

Opdrachtomschrijving
Voor Engie, een wereldleider in koolstofarme energie, hebben we een gave set aan advertenties gecreëerd die consumenten inspireren om een energieabonnement af te sluiten.

De Desktop Page Takeover is een echte blikvanger: een 3D-telefoon in de rechter skin die meebeweegt met de muis en in de linker skin een opvallende video-intro die de boodschap van Engie op een humoristische manier overbrengt.

De Mobile Takeover bestaat uit twee bannerformaten met elk een eigen invulling. Ook hierin wordt creatief gebruikt gemaakt van video-materiaal is komt de unieke 3D telefoon weer terug. Een gaaf effect dat naast alleen visueel ook heel informatief is omdat het de handige app van Engie laat zien.

Wil jij ook zo’n vette en interactieve campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!