Rijksmuseum – RijksExtra

Info & formaten

Creatie voor: Rijksmuseum
Project: Rijksextra
Formaten: Social media videos, TikTok

Opdrachtomschrijving:

Een excentriek tuinfeest in de binnentuinen van het Rijksmuseum, daar wil je bij zijn toch? Al helemaal na het zien van deze gave video banners. Van het Rijksmuseum ontvingen wij tof videomateriaal waarmee we een aantal leuke Social Video’s voor onder andere Tiktok en Instagram hebben gemaakt.

De video’s hebben we opgemaakt in zowel landscape als portrait mode zodat ze breed inzetbaar zijn. Natuurlijk hebben we rekening gehouden met de verschillende safety marges zodat de teksten altijd goed leesbaar blijven.

Wil jij ook zulke toffe Social Video’s? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!