Provincie Noord-Brabant – Zwemwater

Info & formaten

Creatie voor: Provincie Noord-Brabant
Project: Zwemwater
Formaten: Interactive Billboard

Opdrachtomschrijving:
Dit interactieve billboard ontwikkelde wij in opdracht van Provincie Noord-Brabant. Het doel van de campagne is awareness creëren rondom veilig zwemwater, een belangrijk onderwerp in de zomerperiode.
In deze creatie wordt aan de gebruiker gevraagd in welk water veilig gezwommen kan worden.  Door met de muis het blokje te verschuiven kan er een antwoord worden gekozen. In dit geval zijn beide antwoorden fout en wordt de gebruiker in beide gevallen doorverwezen naar de website voor meer informatie en advies.

Wil jij ook zo’n interactief Billboard? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!