Pathé Thuis – Downton Abbey

Info & formaten

Creatie voor: Pathé Thuis
Project: Downton Abbey
Formaten: IAB bannerset

Opdrachtomschrijving:

Downtown Abbey is een bekende dramaserie uit Engeland waarvan in de afgelopen jaren ook twee films zijn uitgebracht. ‘A New Era’ is de nieuwste film en naar gerucht ook het einde van Downtown Abbey.

Volledig in de bekende Pathé Thuis stijl hebben wij een IAB bannerset opgemaakt. De verschillende karakters worden geïntroduceerd en de titel verschijnt door middel van een unieke animatie in beeld. Met een lichte zoom op de hoofdpersonages is het een leuk en dynamische bannerset geworden.

Wil jij ook zo’n vette IAB Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!