Ravensburger – Gravitax Junior

Info & formaten

Creatie voor: Ravensburger
Project: Gravitax
Formaten: Rich Media, IAB Banners

Opdrachtomschrijving
Deze campagne van Ravensburger gaat over de stoere Gravitax knikkerbaan waarin kinderen hun eigen kogelbaan bouwen. En dat allemaal in een speels jungle thema!

In de Rich Media banners wordt de controle volledig bij de gebruiker gelegd, en dat heeft heel veel voordelen! Als eerste wordt er uitgelokt om de interactie aan te gaan, waardoor het engagement omhoog gaat.

In de IAB bannerset is video niet mogelijk en zijn de banners net wat anders ingestoken. Er is gebruik gemaakt van een gaaf 3D effect om verschillende content uit te lichten. 

In deze creatie is de 3D techniek ingezet om verschillende afbeeldingen te kunnen laten zien. Zo maak je het tonen van stilstaand beeld een heel stuk minder saai of statisch. Vooral door de vliegende knikker blijft het een bewegend en interessant beeld om naar te kijken.

Wil jij ook zo’n gave IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!