DEGIRO op BNR – Doorgelicht sponsorship

Info & formaten

Creatie voor: DEGIRO op BNR
Project: Doorgelicht sponsorship
Formaten: IAB Banners, Rich Media

Opdrachtomschrijving
Voor deze merkbekendheidscampagne van DEGIRO hebben wij een gave IAB bannerset mogen verzorgen. De heldere en kalme uitstraling van de website en huisstijl hebben we overgenomen zodat het herkenbare creaties blijven.

De banners zelf zijn vrij een eenvoudig, ze openen met het tekstvak dat in beeld verschijnt waarna er verschillende merklogo’s door het beeld vliegen. Het unieke aan deze set is het vergrootglas die over de formaten schuift. Hiermee wordt de tekst uitvergroot waardoor hij goed opvalt en als extra belangrijk wordt ervaren. Een interessante animatie die ook goed aansluit bij het onderwerp van deze campagne.

En misschien wel het allermooiste aan deze IAB set is de tijd waarin hij in elkaar is gezet. Er is met man en macht gewerkt aan deze spoedklus om hem binnen no-time klaar te hebben staan. En dat zie je er niet in terug!

Wil jij ook zo’n interessante campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!