Ravensburger – CreArt

Info & formaten

Creatie voor: Ravensburger
Project: CreArt
Formaten: Rich Media, IAB Banners

Opdrachtomschrijving
Voor CreArt, van Ravensburger, hebben we een IAB bannerset opgemaakt. Helemaal in thema van deze creatieve verfset met lekker veel kleur! We hebben het product op een mooie manier weten te promoten door middel van een opvallend onthullingseffect.

De banners openen met het beeld van een nog niet ingekleurde kleurplaat. Door met de muis (oftewel, de kwast) over de kleurplaat heen te bewegen, krijgt hij langzaam kleur. Een mooi effect dat reageert op muisbeweging en waardoor de controle wederom bij de gebruiker komt te liggen. Omdat een interactie zoals deze niet mogelijk is in kleinere formaten of IAB banners, wordt het schilderijtje hierin automatisch onthult.

Wil jij ook zo’n gave IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!