Driessen Groep – Bloeij – Jouw Arbodienst campagne

Info & formaten

Creatie voor: Driessen Groep
Project: Bloeij – Jouw Arbodienst campagne
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:

Om awareness te creëren voor de arbodienst ‘Bloeij’ van Driessen Group, hebben wij deze leuke IAB Bannerset ontwikkeld.

De banners zijn volledig binnen de huisstijl van de klant ontworpen, maar om er ze toch wat meer tot leven te laten komen hebben we er een aantal subtiele animaties aan toegevoegd. Zo vallen ze wel op maar zijn ze niet te druk voor de volwassen doelgroep. En alle banners zijn onder de 150kb gebleven en dus inzetbaar als Google Display set.

Wil jij ook zo’n opvallende IAB Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!