Blue Dragon – Galapagos

Info & formaten

Creatie voor: Galapagos
Project: Reumatologie
Formaten: IAB bannerset

Opdrachtomschrijving:
Dit project was weer eens wat anders dan wat we normaliter gewend zijn, maar dat houdt ons niet tegen om er toch wat moois van te maken! Voor Galapagos, een biotechnologiebedrijf gericht op het ontdekken en ontwikkelen van innovatieve medicijnen, hebben wij een aantal verschillende IAB’s opgemaakt.

Verdeeld over twee varianten hebben we een rectangle, leaderboard en skyscraper formaat ontwikkeld in zowel Nederlands als Frans. De uitdaging van deze bannerset zat hem vooral in het verwerken van veel informatie in een kleine creatie.

Door hier en daar wat subtiele animaties toe te voegen blijft de banner dynamisch en is hij net weer wat unieker dan bij de concurrent. De complete campagne van Galapagos heeft het ontzettend goed gedaan, leuk om terug te horen dat onze creaties daaraan hebben bijgedragen!

Wil jij ook zo’n informatieve bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!