Players United & Alklima – Energie Trainer

Info & formaten

Creatie voor: Players United & Alklima
Project: De Energietrainer
Formaten: Page Takeover, Campaign Landing Page

Opdrachtomschrijving:

In samenwerking met bovengenoemde partijen hebben we deze toffe campagne mogen ontwikkelen, bestaande uit een HPTO en een Campage landingspagina. Met een duidelijk doel voor ogen; namelijk het aanvragen van een afspraak met de Clubexpert om je huis of je voetbalclub te verduurzamen.

Middels een dynamische HPTO worden bezoekers naar de perfect matchende Campage getrokken waar ze verdere informatie over de Energietrainer krijgen. Ook is hier een unieke Flow ingebouwd waarin je in enkele stappen een afspraak kunt maken om te kijken wat verduurzaming voor jou privé of jouw voetbalclub kan betekenen!

Met voetballiefhebber John Williams als ‘De Energietrainer’ zetten we een sterke branding neer waarmee de doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken. De Campage landingspagina is gebouwd op de toekomst en zal voor langere tijd zichtbaar zijn waarmee we zoveel mogelijk mensen willen helpen te verduurzamen.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!