Disney – Strange World

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Strange World
Formaten: HPTO, Advergame, HPA, Digital Out Of Home, Rich media banners, Social media videos

Opdrachtomschrijving:
Voor deze nieuwe animatiefilm heeft Disney weer flink uitgepakt. Met een grootschalige campagne is dan het ook bijna onmogelijk geweest om deze film niet ergens voorbij te hebben zien komen. Ook wij hebben weer ons steentje bij mogen dragen om deze avonturenfilm tot een groot succes te maken.

Het project bestaat uit een aantal toffe creaties met speciale effecten en interacties. Te beginnen met de HPTO waarbij een groot ruimteschip de banner opent en tevens de overgang naar de eindkaart is. De opvallende intro-video zorgt ervoor dat de aandacht meteen getrokken is. In de eindkaart krijgt de gebruiker ook nog de mogelijkheid om de verschillende karakters te leren kennen door eroverheen te hoveren. Hetzelfde idee uit deze HPTO is doorvertaald naar een interactief Billboard.

De tweede bijzondere creatie is een Advergame in Halfpage formaat. In deze game kan de gebruiker zelf door ‘Strange World’ heen navigeren. Hierbij krijgt hij de opdracht om de verschillende karakters te vinden. Deze karakters hebben een subtiele animatie meegekregen waardoor je ze een klein beetje ziet bewegen wanneer je er langs swipet.

Het laatste onderdeel van deze campagne is een mooie set aan DOOH’s en Social Media Video’s. In deze videoformaten zijn korte stukjes uit de film te zien en worden ook weer de karakters voorgesteld. De video-spot is ook nog ingezet als Rich Media Rectangle.

Het was een flink project waarin we onze creativiteit goed kwijt konden door al het mooie materiaal en het wonderlijke thema van deze film.

Wil jij ook zo’n compleet campagne pakket? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!