Pathé Kids – Zomer campagne 2023

Info & formaten

Creatie voor:Pathé Kids
Project: Zomer Campagne 2023
Formaten: IAB banners, Social video

Opdrachtomschrijving
De zomer van 2023 was zeker de zonnigste niet. Met al die regen valt er niet veel anders te doen dan film kijken. En laat dat voor deze campagne nou helemaal niet zo erg zijn!

Pathé promoot in deze bannerset de nieuwste en leukste kinderfilms die nu in de bioscoop te zien zijn. Wij hebben hierbij mogen helpen door het creëren van een IAB Bannerset en social ads.

Voor de banners was het belangrijk dat deze onder de 300kb bleven. De verschillende titels zijn in een carrousel geplaatst in die zowel automatisch als met de hand te bedienen is.

Wil jij ook zo’n leuke bannerset? Neem dan met ons contact op!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!