Videoland – Tafkal Seizoen 2

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Tafkal Seizoen 2
Formaten: IAB banners, Rich Media

Opdrachtomschrijving
Tafkal, voorheen ook wel bekend als de Lama’s, staan met hun nieuwste show op Videoland! Dat is uiteraard een bannercampagne waardig en daar hebben wij een handje bij mogen helpen.

De hilariteit van het programma is goed terug te zien in het artwork en de animaties die we eraan hebben toegevoegd. Door het artwork in alle mogelijke manieren te laten bewegen is het een ludieke bedoeling geworden die zeker weten de aandacht trekt.

Elke gekke bek is op een andere manier geanimeerd, de ene draait, de andere schaalt en er wordt een keertje niet rekening gehouden met proporties. Want in deze banner kan alles! De verschillende kleine animaties worden opnieuw afgespeeld wanneer je met de muis over de desbetreffende acteur beweegt.

De grotere formaten worden ondersteund met leuk videomateriaal.

Wil jij ook zo’n ludieke campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!