Pathé Thuis – Minions: The Rise of Gru

Info & formaten

Creatie voor: Pathé Thuis
Project: Minions: The Rise of Gru
Formaten: Page Takeover, Rich Media, IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
De gloednieuwe Minions films, een prequel van de welbekende ‘Verschrikkelijke Ikke’ films is vanaf nu ook te bekijken op Pathé thuis. Hiervoor hebben wij een leuke set aan banners opgemaakt. Het felle artwork en de vrolijke video’s zorgen voor een unieke verschijning en leuke twist aan het standaard Pathé template.

Deze Rich Media campagne bestaat uit twee verschillende versies. In versie A wordt voornamelijk gericht op de video-intro en het artwork in de eindkaart. Versie B bevat dezelfde video-intro maar eindigt met een interactieve slider waarin de verschillende karakters voorbij komen.

Omdat wij twee verschillende versies hebben opgemaakt kan de klant zelf testen welke het beste aanslaat bij de doelgroep. Soms is dit namelijk moeilijk te voorspellen en verschillende versies van een creatie zijn snel gemaakt. Een slimme oplossing dus!

Wil jij ook zo’n vrolijke campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!