Pathé Thuis – Retargeting Banner

Info & formaten

Creatie voor:Pathé Thuis
Project: Retargeting Banner
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
Pathé thuis wil met deze campagne oude bekenden opnieuw aansporen om weer eens een film te kijken via het platform. Om de doelgroep alvast een greep uit het assortiment mee te geven hebben wij meerdere titels in één formaat verwerkt. Best een uitdaging, vooral in de kleinere bannerformaten.

Om er toch voor te zorgen dat de film goed zichtbaar blijven hebben hebben we een animatie gemaakt waarbij we de titels afwisselen. In de eindkaart zijn ze allemaal tegelijk in beeld. Wanneer er vervolgens met de muis over de banner wordt gehovert, klappen de titels uit zodat ze ook dan nog groot te bekijken zijn.

Een handige en slimme oplossing om meerdere items uit te lichten! En dat allemaal onder de maximale bestandsgrootte van 150kb.

Wil jij ook zo’n toffe bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!