RTL – DNA Singers

Info & formaten

Creatie voor: RTL
Project: DNA Singers
Formaten: Rich Media

Opdrachtomschrijving

De talentenjacht liefhebbers onder ons zullen deze show ongetwijfeld voorbij hebben zien komen. Het is vernieuwend, spannend en je wordt er stiekem heel nieuwsgierig van! Want van wie is dat talent nou familie?

Om dit nieuwe tv-programma onder de aandacht te brengen hebben wij een grote set aan banners op mogen maken. Het beeld opent met een spectaculaire logo-animatie waarmee direct duidelijk wordt gemaakt waar de advertentie over gaat. Hierna volgt een vloeiende overgang naar de eindkaart waar de presentatoren en juryleden het beeld in poppen.

In een aantal formaten is er in de eindkaart ook nog een video-spot toegevoegd.

Wil jij ook zo’n toffe bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!