National Geographic – Kustwacht Caribisch Gebied S2

Info & formaten

Creatie voor: National Geographic
Project: Kustwacht Caribisch Gebied S2
Formaten: APTO, Cross Device, IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
In ‘Kustwacht Caribisch Gebied’ volgen de cameramannen van National Geographic de dagelijkse bezigheden van de kustwacht. Op de ruige zee en in zware stormen vaart en vliegt een vast team dag en nacht rond om het gebied te bewaken.

De ruigheid, het gevaar en de spanning van dit beroep hebben wij weten te vangen in deze bannerset. De banners openen met een digitale landkaart waarbij er wordt ingezoomd op de plaats van bestemming. Hierna klapt de kaart weg en zie je de woeste zee met een helikopter en schip. In de achtergrond is het herkenbare logo van National Geographic verwerkt.

Het bijzondere van deze banner is dat er, op de video-spot na, geen gebruik is gemaakt van video-materiaal. Alle animaties zijn gemaakt door statisch beeld te animeren in codetaal. Dit scheelt enorm in de bestandsgrootte waardoor er meer ruimte is voor andere zaken.

Wil jij ook zo’n spannende bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!