Betnation – Update Huisstijl Always On Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Betnation
Project: Update Huisstijl Always On Campagne
Formaten: IAB Bannerset, Mobile Portrait, APTO

Opdrachtomschrijving
Voor deze Always On Campagne van Betnation hebben we visueel aantrekkelijke IAB en Rich Media creaties opgemaakt die naadloos aansluiten bij de uitstraling en de vernieuwde huisstijl van het merk.

De banners bevatten leuke 3D-afbeeldingen die er letterlijk en figuurlijk uitspringen waardoor ze direct de aandacht trekken. De rondvliegende muntjes en de draaiende gokmachine voegen een speelse dynamiek toe. Beide elementen reageren op mouse-over beweging waardoor er net een klein deeltje interactie aan de creaties wordt toegevoegd.

Wil jij ook zo’n speelse Rich Media set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!