Pathé Thuis – IAB Bannersets

Info & formaten

Creatie voor: Pathé Thuis
Project: Bannersets
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
Pathé Thuis is een van onze vaste klanten waarvoor wij diverse bannersets opmaken voor de nieuwste films. Binnen deze IAB bannerset maken we maximaal gebruik van de toegestane ruimte en halen we alles eruit wat erin zit. Deze advertenties mogen namelijk niet groter dan 300kb, of zelfs 150kb zijn. Dit hangt er maar net vanaf waar ze ingezet gaan worden.

De banners worden geopend met een opvallende intro-animatie van het logo. Dit trekt meteen de aandacht van de bezoeker én maakt ook in slechts een paar seconden duidelijk van wie de banner is. Na deze korte intro wordt er overgegaan op het artwork van de desbetreffende film. Het arwork geven we nog een subtiele animatie, passend bij de sfeer en stijl van de film en dus in elke creatie verschillend.

Door vaker voor hetzelfde template te kiezen, creëren we een mooi geheel en zorgen we ook herkenbaarheid van het merk. Een heel belangrijk onderdeel wanneer het om (online) adverteren gaat!

Wil jij ook zo’n vette IAB Bannerset? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!