24kitchen – Karsu’s Turkse keuken

Info & formaten

Creatie voor: 24Kitchen
Project: Karsu’s Turkse keuken
Formaten: Rich Media, Medium Rectangle, Billboard, Halfpage Ad, Video Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
De sprankelende serie Karsu’s Turkse keuken heeft een gevolg gekregen, en daar hoort natuurlijk een nieuwe set aan creaties bij. Belangrijk voor deze campagne was om de vrolijke persoonlijkheid terug te laten komen in alle formaten, evenals de focus op nieuwe, heerlijke Turkse recepten.

Voor deze campagne hebben we mogen werken aan verschillende Rich Media creaties, zoals een Half Page Ad (300×600), een billboard, een homepage takeover en wat kleinere formaten (rectangle en een Mobiele Halfpage Ad).
We hebben gekozen om hoofdzakelijk te werken met een video introductie op basis van beelden uit de serie, vol shots van gerechten waar je van gaat watertanden, gecombineerd met shots van deze vrolijke chef.
En vergeet de mouse-over animatie niet, waarmee het gerecht gaat stomen!De felle kleuren van het logo zijn met een mozaïek-achtige animatie een echte eyecatcher geworden en maken de reeks in één oogopslag herkenbaar.

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!