Pathé – Mission Impossible – Dead Reckoning

Info & formaten

Creatie voor: Pathé
Project: Mission Impossible – Dead Reckoning
Formaten: IAB bannerset, Digital Out of Home, Outstream video

Opdrachtomschrijving
Om deze nieuwe actiefilm bij Pathé uit te lichten hebben we een grootschalige campagne op mogen maken. Bestaande uit verschillende formaten waaronder een heleboel DOOH formaten.

De IAB Bannerset, DOOH en Outstream Video zijn ontworpen in de Pathé-huisstijl wat zorgt voor herkenbaarheid. Om het artwork wat dynamiek mee te geven hebben we de verschillende karakters losgeknipt en apart geanimeerde. Zo creëren we een gevoel van diepte en intensiteit.

De uitgebreide DOOH-uitingen beginnen met actievolle videobeelden uit de film. Dit trekt direct de aandacht van voorbijgangers. Elke uiting eindigt met opvallend artwork, wat zorgt voor een blijvende indruk. De outstream video heeft dezelfde indeling.

Wil jij ook zo’n uitgebreide campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!