Dutch FilmWorks – Toen ik je zag

Info & formaten

Creatie voor: Dutch FilmWorks
Project: Toen ik je zag
Formaten: Campagne landingspagina

Opdrachtomschrijving
Dutch FilmWorks presenteert Toen Ik Je Zag, een drama film die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isa Hoes en Anthonie Kamerling. 

Onze speciaal ontworpen landingspagina voor de film vat de sfeer van de film goed samen. Door rustige kleuren en een sobere opmaak wordt de dramatische toon benadrukt. Op de landingspaginapagina kun je de trailer bekijken, waardoor je direct een indruk krijgt van het ontroerende verhaal.

Daarnaast biedt de landingspagina de mogelijkheid om direct tickets te kopen voor de film, en kun je de datum gelijk noteren in je agenda met slechts één simpele klik.

Wil jij ook zo’n mooie campagne? Neem dan met ons contact op!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!