Pathé – Kids Herfst & Winter

Info & formaten

Creatie voor: Pathé
Project: Kids Herfst & Winter
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
Herinner je de Pathé zomer banners nog? In deze campagne werden de nieuwste en leukste kinderfilms gepromoot. Deze bannerset viel zo goed in de smaak dat we er nog twee sets bij hebben mogen maken. Zowel de herfst als wintervariant staan klaar om ingezet te worden! Het voordeel van een set zoals deze is dat hij steeds opnieuw gebruikt kan worden, door eenvoudig de films te aan te passen zijn de creaties binnen een paar seconden weer up-to-date!

Voor de IAB banners is het belangrijk dat alle banners onder de 300kb blijven. Door alle afbeeldingen zo klein mogelijk te comprimeren en te animeren via Javascript in plaats van video is dit goed te doen. Er zit zelfs een film-carrousel in die zowel automatisch als met de hand te bedienen is. Het resultaat is een vrolijke bannerset met slechts heel weinig kb’s!

Wil jij ook zo’n vrolijke IAB bannerset? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!