DBC International – Mline 360 3D banner

Info & formaten

Creatie voor: DBC International
Project: Mline 360 3D banner
Formaten: Billboard, Halfpage Ad, Video Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Een van de beste manieren om een product uit te lichten is wat ons betreft in de vorm van een 3D model. Zo geef je de klant het gevoel dat zij het artikel daadwerkelijk in handen hebben en kunnen ze dit vanuit elke hoek bekijken. Daarnaast komen 3D creaties in banners nog maar heel weinig voor waardoor het een unieke verschijning is.

Voor de Mline bedden van DBC International hebben wij deze techniek toegepast op drie verschillende boxsprings in vijf verschillende kleuren. Door het overzichtelijke menu bladert de gebruiker gemakkelijk door alle bedden en kan hij alle mogelijke combinaties bekijken. Met de muis of vinger kan het bed worden gedraaid en kan er in- of uitgezoomd worden.

De rest van de banner is eenvoudig opgemaakt zodat alle aandacht naar de 3d-modellen gaat. Het is een mooi en rustig geheel geworden wat goed aansluit bij het merk.

Wil jij ook zo’n vette 3D banner? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!