Pathé – Kids Zomervakantie

Info & formaten

Creatie voor: Pathé
Project: Kids Zomervakantie
Formaten: IAB Bannerset, Digital Out Of Home

 Opdrachtomschrijving:
Het is zomer! En bij Pathé kon een zomerse advertentie daarom niet ontbreken. In deze campagne promoten zij de nieuwste en leukste kinderfilms die in de bioscoop te zien zijn. Wij hebben hierbij mogen helpen door het creëren van een IAB Bannerset en twee DOOH formaten.

Voor de banners was het belangrijk dat deze onder de 300kb bleven. Een hele uitdaging, vooral voor banners met zoveel beweging erin. Maar door alle afbeeldingen zo klein mogelijk te comprimeren en te animeren via Javascript in plaats van video, is het gelukt! Er zit zelfs een film-carrousel in die zowel automatisch als met de hand te bedienen is. Het resultaat is een hele zomerse en vrolijke bannerset met slechts heel weinig kb’s!

 

Deze IAB Bannerset hebben we ook opgemaakt voor de leukste volwassenfilms van Pathé, deze set vind je hier.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!