Driessen Groep – In Dienst Van

Info & formaten

Creatie voor: Driessen Groep
Project: In Dienst Van
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
De ‘In Dienst Van’ campagne van Driessen Groep is gericht op potentiële medewerkers in de publieke sector (zorg, overheid & onderwijs). Het uitzendbureau verbind werknemers aan een passende opdrachtgever.

We hebben een stijlvolle IAB set opgemaakt welke meteen duidelijk maakt wat het doel is van de campagne. De creatie opent met een leuke krul-animatie welke letterlijk in de banner wordt getekend.

Via de DrawSVG plugin teken je verschillende vormen in je creaties. Het is leuke en vooral unieke manier om nog wat extra beweging toe te voegen aan je projecten.

Wil jij ook zo’n leuke IAB bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!