Nintendo – Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Info & formaten

Creatie voor: Nintendo
Project:Pokémon Scarlet & Pokémon Violet
Formaten: Mobile Interstitial Landscape

Opdrachtomschrijving

Soms wil je het beste van twee werelden laten zien. Dat goldt ook voor de nieuwe release van Nintendo, Pokémon Scarlet & Pokémon Violet.

We nemen de speler mee in de wereld van Paldea door te starten met een vette video intro waar de kijker door de switch heen de wereld in duikt. Afgewerkt met gave skin gemaakt met het strakke artwork van deze game, waar de verschillende mogelijkheden van het spel uitgelegd in tekst en video.
De doelgroep is erg actief op mobiel, dus er is gekozen deze creatie als mobile interstitial/Fullsized InApp in te zetten.

Wil jij ook zo’n opvallende Mobile Interstitial? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!