Café Intención – Koffie specials sport campagne

We hebben het billboard (970×250) ingericht met een gave animatie, waar het verhaal van de oorsprong van de koffie wordt uitgelegd door middel van het fiets thema. Met bepaalde sfeerbeelden komt de banner zo tot leven. Als aanvullend concept, los van het sporten, hebben we een interactieve swipe cube ontwikkeld, waar we verschillende recepten onder de aandacht brengen.

Het unieke aan deze banners is dat beide concepten een verhaal vertellen, die ieder op een andere manier de kijker meeneemt. Dit kan zowel met animatie als interactie dus!
Wanneer je merk opvallende kleuren heeft kan het uitdagend zijn deze te combineren, maar we denken hier graag met je over mee. Het resultaat zorgt voor een strakke op vallende banner die in balans is.

Wil jij ook je verhaal vertellen op een unieke manier? Neem dan contact met ons op.

Info & formaten

Creatie voor: Café Intención
Project: Koffie specials sport campagne
Formaten:  Swipecube, Billboard

Opdrachtomschrijving

Gaan koffie en sport samen? Zeker wel! Café Intención is gespecialiseerd in biologische en Fairtrade koffie. Koffie drinken we vaak tijdens sociale contactmomenten, dus zeker ook op het terras tijdens een tochtje fietsen. Daarom ging Café Intención de samenwerking aan met het evenement Grenspalen Klassiekers (een organisatie die fiets toertochten organiseert net op grens van Nederland, langs grenspalen af). Aan ons de uitdaging deze twee werelden te combineren in een ad.
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!